Kvalitetni tipski tepihi za avto za popolno zaščito tal

Fiksirane avto preproge za brezskrbno vožnjo

Pri nakupu kvalitetne avto preproge nam ni treba skrbeti, da bi slednja drsela med vožnjo. Ker se avto preproga tesno prilega in močno fiksira na tla avtomobila, se med vožnjo ne premika. Tako lahko vozimo avtomobil povsem brezskrbno, saj tepih ne more zlesti pod zavoro ali pedal za pospeševanje. Novi modeli tepihov po meri se fiksirajo na tla s priloženimi čepi, kar preprečuje premikanje tepihov med vožnjo.

Gumi tepihi

Primerni so za vse vrste in modele avtomobilov. Pred nakupom samo pogledamo znamko, letnico izdelave in model vozila, izmerimo velikost prostora pri nogah ter kupimo tipske tepihe za avto kar prek spleta.

Popolna zaščita tal avtomobila pred umazanijo

Novi tipski tepihi za avto Withcar nudijo popolno zaščito tal vozila pred umazanijo, vlago, tekočino in kamni. Ker se preproge trdno fiksirajo na pod, nam med vožnjo ni treba skrbeti, da bi z umazanimi čevlji umazali tla.

Novi tepihi po meri imajo visok rob, ki preprečuje prehajanje nesnage s preproge na vozilo. Obenem so narejeni nedrseče in med vožnjo ne opletajo. Na njih lahko prevažamo brezskrbno tudi hišne ljubljenčke, saj se tepihi enostavno očistijo po vožnji.

Kdaj je pravi čas za menjavo avto tepiha?

Nove tipske tepihe za avto moramo kupiti čim vidimo, da rob pri starih preprogah ni več enakomeren. Pogledati moramo tudi površino gumijaste preproge za avto, da ne prihaja do prepuščanja tekočine zaradi lukenj. Menjava avto preproge je pomembna tudi, če opažamo, da prihaja na starih nekvalitetnih izdelkih do nezaželjenih vonjav ali puščanja barve s tepiha na tla vozila. Novi modeli avto tepihov ne oddajajo nobenih vonjev, barvil ali lepila.