Za potovanja, selitve in večje nakupe pohištva

Potovanja so postala pravi hit. Tik pred poletjem so vedno debate in dolgi pogovori o počitnicah, kam se odpravljamo, za koliko časa in kako bomo potovali. Včasih si bil pravi frajer, če si se v oddaljene kraje odpravil z letalom. A dandanes temu ni več tako. Letalski prevoz je postal dostopen vsem, zato ni več tako zanimiv. Trenutno velik hit je potovanje z avtodomi ali celo s kombiji, bolj v smislu preprostega dopusta v stiku z naravo. Najem kombija sicer ni zelo poceni izbira, a je za popotnike prostega duha vsekakor zelo zaželena in priporočljiva.

Najem kombija omogoča preprosto potovanje po bližnjih in oddaljenih cestnih povezavah, omogoča pa precej večjo komoditeto, saj lahko s seboj vzamemo kar veliko prtljage. Ne le prtljaga, kot so oblačila in obutev, s kombijem si lahko privoščimo tudi to, da vzamemo s seboj kolesa in drugo športno opremo za celo družino.

Družine in pari z veliko prtljage

Večinoma se dopustniki, ki se odločajo za najem kombija, družine ali pari, ki se radi ukvarjajo s športom. Najem kombija omogoča, da s seboj vzamemo kolesa, voziček za otroka, opremo za potapljanje, opremo za plezanje, desko za surfanje in še mnogo podobnih stvari. Najem kombija pa ne pride v poštev le za dopustnike. Sploh v Sloveniji je zelo pogost najem kombija za selitve, gradnjo različnih objektov in nakupe pohištva.

Seveda je z osebnim avtomobilom kakšna selitev ali nakup pohištva v večjih trgovskih centrih malo otežena, saj moramo dodatno plačati prevoz pohištva in nanj še nekaj časa čakati. Veliko bolj enostavno je, da se odločimo za najem kombija in sami opravimo nakup in prevoz kupljenega blaga. Vsi stroški pa so le za najem kombija in gorivo, brez dodatnih plačil trgovcem.

Tudi za selitve

Najem kombija je velikokrat primeren tudi za selitve. Ob večjih selitvah nekateri najamejo kar selitveni servis, ki pride tudi s kakšnim manjšim tovornjakom. A za običajne družine, je najem kombija običajno več kot dovolj. S kombijem se namreč lahko večkrat odpravimo na pot, ne potrebujemo usklajevanja z delavci iz selitvenega servisa. V teh primerih je najem kombija daleč najboljša in najugodnejša rešitev.