LS2 je odličen proizvajalec motorističnih čelad

Na cesti je veliko motoristov, še posebej v toplejšem obdobju leta. Poskrbeti pa morajo za primerno zaščito, med katero zagotovo sodi tudi motoristična čelada. Ta se izbere tudi glede na vrsto motorja. Na voljo so tudi čelade za skuter. Lastniki skuterjev namreč vse preveč pogosto sedejo na svoj jekleni konjiček kar brez čelade, saj menijo, da ni potrebna, ker se bodo zapeljali samo nekaj metrov po mestu. Kljub temu je takšna zaščitna oprema tudi v tem primeru obvezna.

Pri izbiri motoristične čelade je treba misliti na številne dejavnike, eden od najpomembnejših pa je zagotovo dovolj dober oziroma priznan proizvajalec takšne opreme. Eden boljših je zagotovo tudi LS2. Ponuja različne vrste čelad za motorje.

Kratka predstavitev podjetja LS2

Če vam je podjetje LS2 dobro poznano, veste, da ponuja najrazličnejše izjemno kakovostne dodatke za motorje. Kljub temu je podjetje v motorističnem svetu zagotovo najbolj poznano po svojih vrhunskih motorističnih čeladah.

LS2
Podjetje LS2 je v motorističnem svetu zagotovo najbolj poznano po svojih vrhunskih motorističnih čeladah.

Prav vsaka čelada za motor proizvajalca LS2 pa je sestavljena iz treh ključnih delov. To so zunanja lupina čelade, EPS zaščitni zaslon ter najrazličnejši dodatki, kot so na primer prezračevalne odprtine, podloge in podobno. Z nakupom čelade za skuter ali za kakšno drugo vrsto motorja omenjenega proizvajalca si omogočimo najboljše možne motoristične izdelke.

Različni tipi LS2 čelad

Omenili smo, da LS2 na trg postavlja različne tipe čelad. Med drugim tudi čelade za skuter. Prav tako so znanje jet čelade, adventure čelade in MX oziroma motokros čelade.

Za jet čelade omenjenega proizvajalca je značilno, da združujejo sodobni dizajn in visoko kakovost izdelave. Večina modelov vsebuje tudi senčnike, ki so podloženi z izjemno udobnimi prevlekami, ki so narejene iz materialov, ki odlično dihajo. Vožnja na motorju je posledično izjemno udobna in prijetna ter varna.

Kakovostne jet čelade
Jet čelade, ki so namenjene predvsem voznikom skuterjev, združujejo sodobni dizajn in visoko kakovost izdelave.

Jet čelade so namenjene zlasti voznikom motorjev pa tudi skuterjev. Ker je na voljo veliko različnih modelov, bo vsak med vami lahko zase našel vsaj enega.

Adventure čelade

LS2 je znan tudi po tako imenovanih adventure čeladah, ki so delno narejene iz ogljikovih vlaken. To pa je vsekakor sinonim za izjemno vzdržljivost pa tudi kakovost, obenem pa takšne motoristične čelade niso težke in so sila prijetne za nošenje.

Zaščitna oprema LS2 za povprečnega uporabnika

Čelade za motor priznanega proizvajalca niso zgolj samo vizualno izjemno privlačne, temveč so v prvi vrsti namenjene visoki stopnji zaščite glave. Za povprečnega uporabnika je odlična izbira model preklopne čelade v črni barvi. Takšna zaščitna motoristična oprema vam omogoča visoko varnost in izjemno prijetno počutje. Zagotavlja vam nameščanje najrazličnejših komunikacijskih naprav.

jet čelade za zaščito glave
Notranjost jet čelade je izdelana iz odstranljive snemljive podloge, ki je hiperalergena, kar pomeni omogočanje dihanja med nošenjem opreme.

Med vožnjo z LS2 čelado na glavi tako lahko poslušate glasbo, se pogovarjate po telefonu ali pa na primer spremljate navodila, ki vam jih narekuje GPS navigacija. Notranjost moto čelade je izdelane iz odstranljive snemljive podloge. To lahko operete v pralnem stroju. Podloga izdelka je hiperalergena, kar pomeni omogočanje dihanja med nošenjem opreme. Za piko na i poskrbi tudi preprosto odpenjanje in zapenjaje čelade, ki ga omogoča poseben sistem, ki se imenuje Quick Release.

Dodatne prednosti vrhunskih motorističnih čelad

Čelade za motor priznanega proizvajalca LS2 omogočajo še številne dodatne prednosti, ki uporabniku zagotovijo še večje udobje pri vožnji na jeklenem konjičku. Podloga čelade dobro diha in je zračna. Posledično ne bo prihajalo do potenja med uporabo, kar pa je zlasti za voznika motorja nadležno v poletnih mesecih.

Recenzija pri dologoročni uporabi čelade LS2 Explorer Carbon

Moto čelade LS2 imajo dodatno nameščene še ventilacijo, in sicer na kanalnih odprtinah ter na naglavnem, izpustnem ter bradnem zračniku. Cirkulacija v čeladi tako preprečuje pretirano potenje in segrevanje. Vizir pa je izdelan iz dvojnih vezirjev. Eden od njiju je sončni vizir, ki dobro skrbi za preprečevanje vstopa premočne svetlobe skozi samo steklo, prav tako za morebitno zaslepitev zaradi odseva. Za vizir čelade LS2 je značilno še to, da je UV odlično odporen, prav tako je dobro odporen proti praskam.

Kakovostna motoristična oprema

Omenili smo, da je LS2 proizvajalec daleč najbolje prepoznaven po izdelavi vrhunskih čelad za motoriste. Obenem se podjetje lahko pohvali še z drugo izjemno kakovostno opremo za motoriste.

Izbirate lahko med moto jaknami, hlačami, prav tako so na voljo kakovostne rokavice za motoriste.

Motoristične rokavice znamke LS2 so znane po tem, da imajo posebno ojačitev, in sicer na predelu dlani in prstov. Ne nazadnje omenjeni proizvajalec ponuja kakovostne ledvične pasove in urbane moto čevlje. Vsa oprema je za nakup možna tudi po spletu.