Avto zaščita proti toči

Vedno kadar parkirate zunaj, vam lahko pride prav pokrivalo za avto. Mehka in debela prevleka iz trpežnega materiala ublaži kakršne koli udarce in avto dobro zaščiti, posebni trakovi za pripenjaje pa poskrbijo, da pokrivalo za avto ostane na svojem mestu. Tako ne boste imeli nobenih težav s pripenjanjem tudi v vetrovnem vremenu ali neurju, vaše vozilo pa bo popolnoma zaščiteno. Ne čakajte torej, da vam toča trajno poškoduje vaš avtomobil, ampak za njegovo zaščito poskrbite še danes!

Ne le proti toči

Toča je le eden od vzrokov, zaradi katerih uporabljamo pokrivalo za avto. Z njim lahko vozilo zaščitimo tudi pred drevesno smolo in različnimi drugimi snovmi ter poškodbami, ki na avtu pustijo sledi. To je lahko jabolko, ki pade z drevesa, ali pa maček, ki se z umazanimi tačkami sprehodi čez prednje vetrobransko steklo. Njegove odtise lahko preprečimo tako, da avto po parkiranju pokrijemo z zaščitno prevleko. Tako bo naš avto čist in pripravljen za vožnjo, ne glede na to, koliko časa je bil parkiran na mestu.

Idealno za dopust!

Veliko ljudi ima rado ležerne počitnice. To pomeni, da avto prvi dan prihoda parkirajo nekam v senco, nato pa se tistih nekaj korakov do plaže ali bližnjega mesta sprehodijo kar peš. Avto tako cel teden ali celo več časa stoji na mestu, zato je pomembno, da ga ustrezno zaščitimo. Različna pokrivala za avto so idealna v ta namen, zato se vam jih splača uporabljati tudi na dopustu. Tako bo vaš avto zaščiten tako pred radovednimi pogledi kot tudi pred neurjem, točo in drugimi vremenskimi vplivi. Na zadnji dan dopusta boste samo sneli zaščitno prevleko in avto bo pripravljen za pot domov.

Ni vsako pokrivalo kakovostno!

Kakovostno pokrivalo za avto je narejeno iz debelega in odpornega materiala, ki se ne trga ali cufa. Izdelano je tako, da pokrije avtomobil v celoti in ga tako učinkovito zaščiti. Pomembno je tudi, da se na avto lahko dobro pritrdi, saj bi ga v nasprotnem primeru veter lahko odpihnil. Vse to so lastnosti, ki jih mora imeti zaščitna avtomobilska prevleka. Zato nikar ne kupujte najcenejše, saj boste slabe volje vsakič, ko jo boste želeli uporabiti. Prav zato se vam veliko bolj splača kupiti kakovostno pokrivalo in tako poskrbeti za vaše zadovoljstvo in odlično zaščito vašega avtomobila hkrati!